logga_mt

Adobe Value Incentive Plan (VIP) är ett abonnemangsbaserat licensprogram med progressiva rabattnivåer som ökar ju fler inköp som genomförs. Detta program möjliggör kostnadsbesparingar samtidigt som det ger lärare och elever inom skolan eller ideella organisationer tillgång till de verktyg de behöver. Creative Cloud Shared Device Licenses är optimala för klassrum och laboratorier, medan personliga licenser är lämpliga för att ge elever och lärare tillgång var de än befinner sig. Båda alternativen erbjuder kostnadseffektiva licenser för både grundskolor och gymnasier.
VIP inkluderar även ett centraliserat administrationsverktyg som underlättar hanteringen av licenser på ett enkelt och smidigt sätt. Detta verktyg möjliggör effektivare administrering och ökad kontroll över användningen av Adobe-programmen. För mer information om hur Creative Cloud kan gynna skolmiljön, rekommenderas det att läsa vidare om Creative Cloud för skolor.

Value Incentive Plan (VIP)

  • Betala för fyra år direkt
  • Personliga licenser; enhetslicenser; skollicenser
  • Enkel driftsättning och hantering via Admin Console
  • Inkluderar Creative Cloud for education, Creative Cloud for enterprise, Adobe Acrobat Pro, Captivate och Presenter Video Express
VIP-programguide för skolor (PDF)