logga_mt

Kontoret

Vårt kontor finns i ett av Skövdes vackarste hus - tycker vi. Saturnus 4 är byggt 1902 och har många detaljer bevarade. Välkommen!

mediateknik - sedan 1986...

Det var faktiskt med den första versionen av Aldus PageMaker allt började. Vi såg möjligheterna till digital grafisk produktion, även om det fick ske på en Macintosh SE med svart-vit 9"-skärm. Grafikerna rasade över dålig "kerning", för få typsnitt  och låg upplösning på utskrifterna. Men vi envisades med att hålla seminarier och utbildningar och snart blev denna teknik etablerad.

Redan i mitten av 90-talet utvecklade vi den första versionen av Summa Kalkylsystem, då med funktioner att räkna på offset-jobb.

I slutet av 1998 blev vår arbetsgivare, Björsells Persondatorer, uppköpta av ett amerikanskt bolag och vi fyra medarbetare blev erbjudna att ta över verksamheten.

1999 startade vi Mediateknik och har sedan dess fortsatt att förse våra kunder med utrustning, support och kunskap. Vi är sedan dess fokuserade på företagskunder, oftast med någon form av grafisk produktion. Vi kallar det kreativa proffs.

  

Sponsring

Vi sponsrar Skövde AIK, vår fotbollsklubb som inför säsongen 2022 lyckats avancera till Superettan. Är du aktiv företagare i Skövde - stötta gärna klubben!
Vill du gå på match så hittar du bljetter här.