logga_mt

nya macbook pro

Apples mest kraftfulla MacBook Pro någonsin är här. Du får banbrytande prestanda och suverän batteritid tack vare det blixtsnabba M1 Pro- eller M1 Max-chippet, det första Apple Silicon som skapats för proffs. Skärmen är maximerad och nåt nästan ända ut till kanten på datorn. Detta gör att 14-tums modellen inte är större än den tidigare 13-tummaren!

Vi rekommenderar hyra av bärbara datorer. Detta innebär bland annat ett mycket bra försäkrningsskydd om datorn skulle råka ut för något. Läs mer om Trygghetshyra här.

Läs mer här...

imac

Den här datorn är bättre och snabbare än någonsin. Upplev kraften av iMac och dess verktyg som låter dig förverkliga dina mest avancerade idéer. iMac 27-tum har snabbare processorer och grafik, större lagringsutrymme och förbättrade ljud- och videofunktioner. Allt detta med en häpnadsväckande Retina 5K-skärm med True Tone-teknik. SSD-lagring är nu standard på alla iMac och 27-tum kan konfigureras upp till 8 TB. Nu har du möjlighet att välja nanotexturglas som alternativ till din iMac 27-tum. Denna teknik introducerades först på Pro Display XDR och minskar blänket i skärmen utan att kompromissa med kontrasterna och bildkvaliteten i displayen.
Läs mer här...

mac pro

En Mac som är extrem på alla sätt och vis. Utformad för proffs som inte nöjer sig med något annat än det bästa. Med historiens högsta prestanda och största möjligheter att bygga ut och konfigurera. Den är extremt kapabel och klarar allt från produktionsrendering till att spela hundratals virtuella instrument eller simulera en app på massor av iOS-enheter sam­tidigt. Själva hjärtat i systemet är en Intel Xeon-processor med upp till 28 kärnor - fler än någonsin i en Mac. Dessutom är bandbredden till och från processorn enorm, tack vare stora L2- och delade L3-cachar samt 64 PCI Express-banor. Mac Pro har utformats för att få ut högsta möjliga prestanda. Runt en stomme i rostfritt stål sitter ett aluminiumhölje som enkelt kan lyftas av så att du kan komma åt från alla håll och på så sätt göra omfattande konfigureringar.
Läs mer här...