logga_mt

digitala verktyg för kreativa proffs

utveckling & utbildning

Våra utbildningar är fokuserade på grafisk produktion, framför allt i Adobe CC.
Vi utvecklar smarta flöden för att minimera tråkiga manuella uppgifter och i stället få mer tid till kreativt arbete.

När en produktionsmaskin krånglar är det brådis. Vi har god beredskap för att lösa pro–blemen snabbt. Underhålls–avtal minimerar driftstörningar, rejält och installationer/upp–dateringar sker kontollerat.

Vi levererar Apple-utrustning till företag och organisationer. De flesta av våra kunder jobbar med någon form av kreativ produktion. Självklart installerar vi och ser till att allt fungerar perfekt tillsammans.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev med inbjudningar till seminarier och konkreta tips!
 

kommunikationsmallar.se

Trött på alltför kreativa kollegor? Trött på PDF-er från PowerPoint eller Word som inte alls stämmer med organisationens profil?
Vårt web-baserade system ger många användare tillgång till organisationens mallar för att skapa snygga, korrekta PDF-er för print, tryck och web.
Profil-ansvarig ansvarar för utseende, färger och typsnitt medan alla användare fyller på med texter och bilder. Exempel kan vara foldrar, inbjudningar, produktblad mm.
Mallarna byggs i ett admin-gränssnitt med tillgång till bildfält, textfält, kalender, menyer, knappar mm. Användarna loggar in  med sin webläsare och fyller på sin mall med rätt information.