logga_mt

Mac OS 10.13 High Sierra

Mac OS 10.13 High Sierra är fyllt av en massa intressanta nyheter, från hur data lagras, till effektivare videostreaming och hur kraften hos grafikprocessorn kan utnyttjas fullt ut.

En grundläggande skillnad är ett nytt filsystem som innebär många förbättringar med bland annat snabbare svarstider. Men uppgraderingen kräver en viss försiktighet så att alla dina program och kringutrustning verkligen kommer att fungera. Vi rekommenderar en prov-installation på en dator innan flera Macar uppdateras.

Mac High Sierra kommer att fungera på dessa modeller - med reservation för vissa funktioner:
• iMac (Late 2009 or later)
• MacBook (Late 2009 or later)
• MacBook Air (Late 2010 or later)
• MacBook Pro (Mid-2010 or later)
• Mac mini (Mid-2010 or later)
• Mac Pro (Mid-2010 or later)

Tveka inte att ta kontakt med oss innan du trycker på uppdatera-knappen. Vi låter gärna auktoriserad Apple-tekniker testa ditt system innan du gör uppdateringen. För dig med underhållsavtal planerar vi naturligtvis in uppdateringen inom ramen för avtalet.

Läs mer om nya Mac OS High Sierra här:
https://www.apple.com/se/macos/high-sierra/